Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ

Καλοί μου φίλοι μελισσοκόμοι , γεια σας .

Τελευταία λόγο υποχρεώσεων έχω μια μικρή αποχή από την παρέα μας (από αναρτήσεις) αλλά όποτε μπορώ σας διαβάζω και ενημερώνομαι για τα επιτεύγματα σας.

Χτες, σε μια ταβερνούλα στην Πάχη Μεγάρων και μετά από μία σεμνή τελετή προς ¨τιμή¨ μας λίγο πιο μακριά , μαζευτήκαμε μια ομάδα ανθρώπων μετά από 23 χρόνια.

Πριν 23 χρόνια , παιδιά 16-17 χρονών τότε, ξεκινούσαμε μέσα από μια σχολή . Στην σχολή αυτή θητεύαμε για περίπου τρία χρόνια και μετά σκορπιστήκαμε .
Προλάβαμε να γνωριστούμε μεταξύ μας καλά και κρατήσαμε δεσμούς κάνοντας κουμπαριές , κανά δύο έγιναν μπατζανάκηδες και κανα δύο ακόμα γαμπροί και κουνιάδοι .
Ήμασταν παιδιά αμούστακα και βρεθήκαμε με μουσάκια , κοιλίτσες και καραφλίτσες , γυναίκες και παιδιά κοντά στα σαράντα μας . Η χαρά μας ήταν μεγάλη που ξαναβρεθήκαμε και σαν γνήσιοι Έλληνες πήγαμε για ένα κρασάκι .
Φαντάζεστε τι έγινε μεταξύ κρασιού , χταποδιού , γαρίδας και καλαμαριού ?

Στο τέλος είχαμε και αναμνηστική φωτογραφία , ανταλλαγή τηλεφώνων και υποσχέσεων να μην ξαναχαθούμε.

Το γνωστοποιώ γιατί το χάρηκα πολύ και ίσως κάποιοι από τους φίλους μου αυτούς, μπουν στο blog και θέλω να το δουν αναρτημένο .







10 σχόλια:

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ είπε...

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟ BLOG-ΑΔΕΣ ΚΑΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΙΔΕΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ!!!

İlhami Uyar είπε...

Dear Eleftherou ,when you meet old friends,must be very happly,all friends important,I wish you meet eachyear and remember old memory,with best wishes

chaniabee είπε...

μπράβο ρε φίλε!!! να έχετε πάντα την υγειά σας, να βρίσκεστε και να τα πίνετε!!! εσείς και οι οικογένειες σας!!!!

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Μπράβο! Αυτές είναι πολύ ωραίες στιγμές… από τις πιο ωραίες στη ζωή του ανθρώπου. Φαντάζομαι τι έγινε και πόσα θυμηθήκατε μετά από τόσα χρόνια! Εύχομαι σύντομα με υγεία να ξανασυναντηθείτε και για την περίσταση σας χαρίζω και ένα τραγουδάκι(καινούργιο μόλις κυκλοφόρησε):
http://www.youtube.com/watch?v=bfIvXpeaWDY

markos aliprantis είπε...

Πάντα τέτοια εύχομαι.Είναι στιγμές που θυμάσαι τα παλιά και αυτό σε κάνει να παίρνεις δύναμη για την συνέχεια.Μπράβο και με το καλό να ξανασυναντηθείτε

Anestis Ketsetzidis είπε...

Πιστεύω τα ακάλυπτα κεφάλια (φαλάκρες)και οι μεγάλες κοιλίες να μην ήταν πρόβλημα στο φαγοπότι!
Πάντα τέτοια και πάντα χαρές.

Νίκος Α. Παππάς είπε...

Κωστάκι μου πάντα τέτοια.Διστυχώς οι αποστάσεις και οι υποχρεώσεις μας έκαναν να χαθούμε(και όλοι μαζί και οι δυό μας).Τώρα που ξαναβρεθήκαμε δεν πρέπει να χαθούμε πάλι.Νάσαι καλά.Νίκος

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Μπράβο! Αυτές είναι πολύ ωραίες στιγμές… από τις πιο ωραίες στη ζωή του ανθρώπου. Φαντάζομαι τι έγινε και πόσα θυμηθήκατε μετά από τόσα χρόνια! Εύχομαι σύντομα με υγεία να ξανασυναντηθείτε και για την περίσταση σας χαρίζω και ένα τραγουδάκι(καινούργιο μόλις κυκλοφόρησε)

*To ξανακαταχωρώ για να διευκολύνω το ακουσμα του άσματος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ είπε...

Υπέροχες ανθρωπινες στγμές . Μπράβο σας.... Τελικά ζηλεύω που και εγώ μέσα στα σαράντα δεν έχω τν τύχη να δω παλιές αγαπημένες ΦΑΤΣΕΣ. ποιος ξέρει ίσως στα 50 μου! Πάντα τέτοια!

galifabee είπε...

Φίλε Κώστα ευχαριστώ για το σχόλιο σου στο "galifabee" είχαμε μιλήσει και παλιότερα με e-mail μετά χαθήκαμε σου είχα στήλει κάποια mail δεν ξέρω αν τα πήρες.