Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΑΓΡΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑ KAI ΒΑΣΙΛΟΤΡΟΦΙΑ

Τις προάλλες μου ήρθε με το ταχυδρομείο το μελισσοκομικό περιοδικό που παίρνω και περιμένω κάθε τεύχος του σαν μικρό παιδί. Μέσω αυτού έχω παραγγείλει και λάβει αρκετέ βιβλία σχετικά με την μελισσοκομία . Είδα εκεί λοιπόν μια διαφήμιση για ένα DVD σχετικό με την βασιλοτροφία . Το Σαββάτο το πρωί τηλεφωνικά το παρήγγειλα και την Τετάρτη ήταν στο ταχυδρομείο και με περίμενε

Δεν έχω ξανά αναφερθεί πάλι σε βιβλίο η κάτι που έχω δει ή διαβάσει όμως η εργασία του Βαγγέλη του Στεφανή νομίζω πως πρέπει να την αναφέρω και να προτρέψω όσους σκέφτονται να ασχοληθούν με την βασιλοτροφία να αγοράσουν το DVD αυτό.

Δεν γνωρίζω τον άνθρωπο αυτόν και δεν κάνω διαφήμιση .

Η δουλειά του όμως είναι άξια συγχαρητηρίων και χαίρομαι που ένας Έλληνας με γνώσεις και εμπειρία ,τις μεταφέρει σε όλους εμάς σε απλή και κατανοητή γλώσσα .
Στο θέμα αυτό αναφέρετε και Σπύρος από την kypseli.BlogSpot του.
Θα προτρέψω όσους δουν την δουλειά αυτή να κρατούν σημειώσεις και να προσέχουν το κάθε τι , γιατί όλα έχουν σημασία και τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Θα αναφέρω τα στοιχεία του κυρίου Στεφανή , όπως αυτά αναφέρονται στο εξώφυλλο του DVD

ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
2236071257 – 6973538798
agriamelissa@yahoo.gr

2 σχόλια:

Θεοδόσης Κατσαρός είπε...

Μεγάλε μάστορα,
Σου βγάζω το καπέλο για την κατασκευή και το τέλειο αποτέλεσμα. Πολύ το χάρηκα.
Τώρα χρειάζεσαι ένα θερμοκολλητή και λίγο πιο χοντρά σακουλάκια. Θα κάνεις και ένα ξύλινο συρτάρι με 8 έως 10 χωρίσματα 12x12 και 10cm ύψος εκεί θα τοπο8ετείς τα γεμάτα σακουλάκια για να κρυώνουν και να σφίγγουν λίγο και να προλαβαίνεις να τα κολλάς όταν είσαι μόνος.
Συγνώμη για το ξύπνημα προχθές αλλά είδα κόσμο μες τα μελίσσια σου…
TV σπάνια βλέπω αλλά προχθές που λίγο είδα έπεσα πάνω στη σκηνή του σήριαλ που επιθεωρούσαν τα μελίσσια σου.
Το Βαγγέλη Στεφανή τον γνωρίζω χρόνια και τις εγκαταστάσεις του στο χωριό. Το μόνο που έχω να πω είναι μια ακούραστη μέλισσα.
Καλό βράδυ

Arıcı 07 είπε...

Είμαστε, επίσης, αναμένεται