Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Γεια σας ρε παιδιά (νεότερα).Η αλήθεια είναι πως έχω καιρό να γράψω κάτι στο blog αλλά πάντα σας παρακολουθώ και μαθαίνω τα νέα σας και τα κατορθώματά σας .

Ευχαριστώ πολύ όλους του φίλους που τηλεφωνικά ή μέσω mail ή και σχολίων ακόμα , μου ευχήθηκαν για την ονομαστική μου εορτή.

Να ευχαριστήσω επίσης, για την αμέριστη συμπαράσταση, υπομονή και  αυτοσυγκράτηση που είχε κατά τις ερωτήσεις  μου σχετικά με την ezi queen,  τον Θεοδόση Κατσαρό (μελισσοδιδάσκαλο), χωρίς  όμως να αφήσω απ έξω τον Γιώργο τον ¨Τρικαλινό¨  αλλά και τον Ευάγγελο τον Νάξιο του οποίου οι περσινές σχετικές  αναρτήσεις με βοήθησαν αρκετά.

Όπως καταλάβατε άρχισα να δουλεύω  με την  ezi queen για  την παραγωγή βασιλικού πολτού. Όταν την παρήγγειλα στον παπα Βαγγέλη μου είπε να πάω κοντά του να μου δείξει πως την χειρίζεται και τι να προσέξω (πόσο δίκιο είχε) εγώ όμως θεώρησα πως δεν χρειάζεται μιας και έβγαζα πολτό με εμβολιασμό και πάνω κάτω είχα μια ιδέα , αμ δε , και ….. την πάτησα .
Ευτυχώς όμως που υπάρχουν άνθρωποι που με τον ένα ή άλλο τρόπο είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν .

Μέσω ενός καλού φίλου έλαβα το νέο DVD του Ευ. Στεφανή (Άγρια Μέλισσα ) , πολύ καλό παιδιά , ο άνθρωπος έχει μεράκι και πολύ αγάπη για την μέλισσα και τους συνανθρώπους του μελισσοκόμους , αναφέρει  λεπτομέρειες  και  παρουσιάζει κατασκευές και χειρισμούς  στην απλή γλώσσα του μελισσοκόμου όπως λέει , πολύ καλό για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με την μέλισσα .  Δυστυχώς πολλές από αυτές τις κατασκευές δεν υπάρχουν στο εμπόριο και βλέπω να σηκώνουμε μανίκια πάλι σε λίγο καιρό.

Κατά τα άλλα παιδιά χαλαρά , κατασκευές , χωρισμοί μελισσιών ,αναμονή του έλατου και λίγο θυμαριού (λέμε τώρα). Φωτογραφίες και σχετικές αναρτήσεις με νεότερο.
.

6 σχόλια:

Φώτης Λαουτάρης είπε...

Κώστα Χρόνια Πολλά έστω και καθυστερημένα.
Πές μου πόσο πήρες τη EZI QUEEN ;
Υπάρχει στα μαγαζιά η την δίνει μόνο ο πατέρας Καρακάσης;

melissokomia kritis είπε...

Xρόνια Πολλά με Υγεία.

ΑΝΘΙΜΟΣ-ANTHIMOS ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-SIGOUDIS -ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ είπε...

χρόνια πολλά και καλά με υγεία και ευτυχία!!!

Επόπτης είπε...

Χρόνια πολλά και καλά

toadstul είπε...

Ο λαός λέει κάλιο αργά παρά ποτέ!!!
Και πάλι να χαίρεσαι την ονομαστική σου γιορτή :-)

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Ευχάριστώ πολύ ρε παιδιά .

Φώτη η τιμή είναι ανάλογη και των παρελκομένων της συσκευής, αν θες πάρε με τηλέφωνο να σου δώσω το τηλέφωνο του παπα Βαγγέλη να συνενοηθείς ο ίδιος.
Πιστεύω πάντος πως βγάζει σχετικά γρύγορα τα χρήματά της.