Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2008

ΒΑΣΕΙΣ ΚΥΨΕΛΩΝ 2

Πρόσφατα βρήκα και άλλον ένα μελισσοκόμο που χρησιμοποιεί βάσεις για τις κυψέλες του, όμως δεν είχα επικοινωνήσει μαζί του ούτε ήξερα ποιος ήταν, για να έχω και, ας πούμε , την άδειά του να δημοσιεύσω τις φωτογραφίες από τα μελίσσια του.
Σήμερα λοιπόν μίλησα με τον άνθρωπο , έναν πολύ ευγενικό κύριο Βαγγέλη από την Ραφήνα, και σας γνωστοποιώ τις όμορφες βάσεις του.


Η κατασκευή του κυρ Βαγγέλη όπως και η δική μου είναι ιδιοκατασκευές και αυτό είναι που μου αρέσει σε εμάς τους Έλληνες , το μυαλό μας δουλεύει και τολμούμε να δοκιμάσουμε ανεξάρτητα αν το αποτέλεσμα είναι επιτυχές ή όχι.
Ο κυρ Βαγγέλης όμως έχει προχωρήσει ακόμα πιο πολύ , προσέξτε τις σανίδες προσγείωσης που διπλώνουν και τους συνδετήρες με τις κινητές βάσεις ।

Πολύ καλό ε? Η παρατήρησή μου ήταν μόνο για το ότι είναι πολύ κοντά η μία με την άλλη κυψέλη , χωρίς να κάνω τον έξυπνο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
chaniabee !!!! είπε...

Πολύ όμορφη πατεντουλα φίλε μου !!!! Μπράβο!!! Έχω και εγώ ένα μόνιμο μελισσόκηπο και σκεφτόμουνα κάτι τέτοιο να κάνω!!!

Parosbees είπε...

Ωραίες οι βάσεις και νοικοκυρεμένο μελισσοκήπι μόνο που κατά την γνώμη μου θέλουν πιό μακρυά μεταξύ τους οι κυψέλες για να μήν παιδεύεσαι στην επιθεώρηση όταν τα μείσσια είναι από δυό ορόφους και πάνω.

Ανώνυμος είπε...

Απο τον αερα δεν εχουν φοβο να πεσουν?

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ είπε...

Τόσο κοντά η μια στην άλλη δεν έχουν πρόβλημα από την παραπλάνηση;
Αν ξαναδείς τον κυρ Βαγγέλη ρώτησέ τον : ποιά μελίσσια είναι πιο δυνατά . Αυτά στην άκρη ή τα άλλα στην μέση της βάσης;

Κώστας Ελευθεριου είπε...

Παραπλάνηση σίγουρα θα υπάρχει και γιαυτό είναι λίγο παραλλαγής το βάψημο, έμένα μου άρεσε πολύ το νοικοκύρεμα του μελισσοκομείου και η πατεντούλα με τα πορτάκια .

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋