Πρωί πρωί με την δροσούλα κάτι παλικαράκια άνω των σαράντα βγαίνουν στο αμπέλι
Ο καλός θεός φρόντισε και η λίγη σοδιά μας, να είναι καθάρια σαν διαμάντι.
Το πρώτο φορτίο είναι έτοιμο να πάει στο πατητήρι
Το ξεφόρτωμα στο πατητήρι
Και η μάχη αρχίζει
Σκληρή μάχη παιδιά ! ! !
Με καλό αποτέλεσμα
Πολύ καλό αποτέλεσμα
Και αίσιο τέλος
Μπορεί ρε παιδιά στο τέλος της ημέρας να μην ορίζαμε την μέση μας αλλά άξιζε τον κόπο , τα βαρελάκια γέμισαν και θα χουμε πάλι και φέτος κρασάκι να πιούμε εμείς και οι φίλοι μας.
Οι μελοblogers μάλιστα στο τέλος του Οκτώβρη θα το δοκιμάσουν από τους πρώτους ! ! ! ( κάτι θέλει να πει ο συγγραφέας )
12 σχόλια:
καλοπιοτο φιλε!!!!!!
σου εύχομαι πάντα υγεία και καλες παρέες να μπαίνουνε στο σπιτικό σου φίλε!!!
you produce wine traditional method,it must be very delicious
Άντε και καλά κρασάάάάά΄.
Ότι βγαίνει με κόπο και ιδρώτα στο τέλος είναι από ωραίο έως απίθανο.
Νάσαι καλά και του χρόνου.
Καλόπιοτο, Κώστα, και του χρόνου με υγεία!!!
Να σου ευχηθώ τα καλύτερα.
Να το πιείς μ’αυτούς που αγαπάς.
Ζηλεύω.
Του χρόνου αν είμαστε καλά θα έχω και εγώ.
Κώστα και του χρόνου με υγεία με πολύ κρασί και με πολύ μέλι!
Παιδιά σας ευχαριστω πολυ για τις ευχές σας, μακάρι και του χρόνου νά μαστε ΟΛΟΙ καλά.
Μαρκο φίλε και σε μένα αρέσει ότι βγαίνει με κάματο.
καλά κρασιά με καλούς μεζέδες
Κι΄από χρόνου περσσότερα!
Να είναι καλοξόδευτο μα με καλή παρέα.
Και να'ναι τα σταφύλια σου του χρόνου ποιό ωραία.
Κώστα τελικά είναι αλήθεια ότι όσο πιο άπλυτα είναι τα πόδια τόσο πιο καλό γίνεται το κρασί!
Στο ξαναλέω πως τέτοια βελούδινη ρετσίνα σαν τη δική σου μόνο μια φορά έχω ξαναπιεί!
Να στε όλοι καλά και σεις και τα αμπέλια σας!!!
Το άλλο αν δεν έρθεις εσύ θα στο φέρω εγώ…
Δημοσίευση σχολίου